Palvelut ja hinnasto

 

Hoitolaan voit varata ajan kätevästi ajanvarauskalenterin kautta ja saat vahvistuksen tekemästäsi varauksesta sähköpostiisi. Huomioithan, että kotikäynnit varataan aina puhelimitse 045 157 3311. Ajanvaraaminen onnistuu myös sähköpostilla info(at)jalkahoivaria.fi.

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, sillä haluan antaa jakamattoman huomioni asiakkaalleni. Soitan sinulle kuitenkin takaisin mahdollisimman pian.

Käytän koko asiakaskohtaamisen ajan hengityssuojainta. Varausten välille olen järjestänyt lisäksi runsaasti aikaa, jolloin desinfioin kaikki pinnat. Näin hoitoon on turvallista tulla. Pysytään terveinä!


Jalkojen perushoito 55 € 
Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja ihon hoidon sekä ihon rasvauksen.

Jalkojen perushoito + hieronta 65 € 
Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja ihon hoidon sekä rasvaushieronta jaloille.

Vaativa jalkojen hoito 76 € 
Sisältö kuten perusjalkahoidossa. Suositeltava jalkahoito jos, iho on paksuuntunut tai karstoittunut laajalla alueella, pitkät + paksuuntuneet kynnet tai useita sienikynsiä.

Hemmotteleva jalkahoito 81 € 
Hemmotteleva jalkahoito sisältää: perusjalkahoidon, jalkojen kuorinnan ja naamion sekä jalkojen hieronnan.

Satumainen jalkahoito (syvärentouttava) 89 € 
Satumainen jalkahoito sisältää: pitkä jalkakylpy, kevyt jalkahoito ( n 45 min), jalkojen kuorinta sekä pitkä jalkojen hieronta polvesta varpaisiin saakka vyöhyketerapeuttiset pisteet huomioiden. Teeleidin tee valintasi mukaan ja pienet makupalat. Rentoutusosiossa lämpötyyny harteille lämmittämään ja rentouttamaan. Rentoutustuokio viimeistelemään mielen ja kehon rentoutumisen. 

Jalkahieronta 46 € 

Diabeetikon jalkojentutkimus 25 € / n. 30 min
Sisältää ihon ja kynsien tarkastuksen, perustuntotestit, jalkojen verenkierron tilan pinnallinen tutkimus, jalan  kuormituspisteiden analyysi sekä kenkä- ja omahoito-ohjeet.

Täsmähoito esim. sisäänkasvaneen kynnen hoito 35 € / 30 min

Kuumakivihieronta lyhyt 64 € 

Kuumakivihieronta pitkä 75 €
Rentouttava ja lihasjännitystä lievittävä hoito.
Lue lisää

Intialainen päähieronta 36 € / n. 35 min
Lue lisää

Vyöhyketerapeuttinen hieronta jaloille 46 € / pitkä tai 32 € / lyhyt
Lue lisää

Maksuvälineinä hoitolassani käyvät käteinen, pankkikortti, sekä ePassi. Nyt voit käyttää hoitolassani myös Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelusetelin aikuisten jalkojenhoitoon.